Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Compania aeriană HiSky introduce zboruri între București și Bruxelles

HiSky, compania aeriană moldovenească, a anunțat că va adăuga o nouă rută internațională, care va lega capitala României de capitala Belgiei. Primul zbor București-Bruxelles va fi operat începând de vineri, 4 noiembrie.

În prima fază, transportatorul aerian va zbura de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, iar începând cu 30 noiembrie, frecvența va fi crescută la trei zboruri săptămânale, în fiecare luni, miercuri și vineri.

Biletele pentru noile zboruri București-Bruxelles încep de la 49 de euro, cu toate taxele incluse. Odată cu lansarea noii rute, HiSky a mai precizat că pune la dispoziție, în premieră, opțiunea de cumpărare la bordul aeronavei, accesibilă pasagerilor clasei economic.

Bruxelles este cea de a doua destinație internațională, după Tel Aviv, pe care compania aeriană o va opera regulat de la baza din București. Deschiderea zborurilor către capitala Belgiei vine să întărească poziția companiei pe acest segment prin extinderea conceptului SMART COST, promovat pe rutele interne și prin introducerea unui nou produs, Clasa Business.

Pasagerii HiSky din România pot călători către Tel Aviv, Bruxelles, Paris și Dublin

Compania operează zboruri internaționale directe din România cu plecare de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare și Satu Mare către Tel Aviv, Bruxelles, Paris și Dublin. Din Republica Moldova, pasagerii pot călători cu HiSky către cinci destinații externe, Milano, Paris, Dublin, Frankfurt și Tel Aviv.

HiSky deține o flotă de cinci aeronave, cu o vârstă medie de 7 ani, din familia Airbus A320, respectiv patru aeronave A320 cu 180 de locuri și o aeronavă A319 în configurație de 144 de locuri, iar alte două aeronave de tip Airbus A321neo LR sunt în așteptare pentru a fi livrate în martie 2023.

De la începutul anului 2021, compania a operat peste 5.200 de zboruri interne și internaționale. Totodată, a transportat peste 550.000 de pasageri, dintre care peste două treimi au plecat din România. Aproape 40.000 de pasageri au călătorit pe cele două rute interne, București-Cluj și București-Timișoara, inaugurate la începutul acestei veri.

„Pasagerii business vor avea acces gratuit la business lounge, fast lane pentru îmbarcare pe aeroportul din Bruxelles, trei bagaje incluse și confort sporit în cabină. Deși aeronavele au o configurație standard, pentru spațiu suplimentar, la secțiunea business locul din mijloc va fi rezervat liber. Serviciul de catering la bord este, de asemenea, gratuit pentru această clasă de rezervare. Împreună cu partenerul nostru, Uplift, am pregătit o selecție de băuturi și un meniu premium.”,

a explicat Mareș Cărăvan, Director Comercial HiSky Europe.

Articole similare

Ad