Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility emite cardul de combustibil dedicat carburanților alternativi

DKV Mobility, furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, a anunțat lansarea unui nou card de carburanți și servicii, Future Fuel Card, care oferă reduceri naționale pentru combustibili alternativi selectați, precum și compensarea emisiilor de carbon.

Noul card dispune de o reducere națională de 2 eurocenți (0,02 EUR) brut pe litru/per kilogram (pentru hidrogen) pentru combustibili alternativi selectați în vederea echilibrării cheltuielilor de compensare cu CO2.

„Prin lansarea Future Fuel Card, anticipăm o cerere mult mai mare pentru combustibili alternativi. Prin intermediul acestui card, dorim să sprijinim operatorii de flote în tranziția către mobilitatea durabilă, oferindu-le o soluție de aprovizionare dedicată care include compensarea emisiilor de carbon”,

a adăugat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

Future Fuel Card include combustibilii selectați, respectiv GNC (gaz natural), bioetanol, biodiesel, hidrogen și HVO/R33 (motorină sintetică sau semisintetică). Totodată, cardul conține compensarea carbonului prin promovarea proiectelor de compensare a emisiilor de carbon certificate gold standard prin myclimate, partener al DKV Mobility.

Clienții DKV Mobility vor putea accesa întreaga rețea de acceptare DKV Mobility pentru toate serviciile relevante din toate țările. Inițial, cardul va fi disponibil în Danemarca, Suedia și țările Benelux, iar în curând vor fi extinderi și pentru alte țări.

Articole similare

Ad