Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pascal Candau este noul director al Renault Technologie Roumanie

De la inceputul lui aprilie, centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie (RTR) are ca director general pe Pascal Candau. Acesta il inlocuieste pe Sorin Buse, care a detinut aceasta functie din 2010 pana in prezent si va prelua alte misiuni in cadrul grupului.
„Ma bucur sa revin la RTR, de aceasta data in calitate de director general. De la plecarea mea din Romania acum doi ani, am ramas conectat la activitatea RTR prin functia de inginer sef pe gama Entry. Voi continua, alaturi de cei peste 2.100 de angajati ai RTR de la Bucuresti, Titu si Mioveni, sa contribui la performanta ingineriei, ca parte importanta din ansamblul activitatilor pe care Renault le desfasoara in Romania.
 

RTR este recunoscut ca fiind centrul de referinta pentru gama Entry la nivelului Grupului Renault in ceea ce priveste proiectarea si validarea noilor vehicule dezvoltate pe platforma Logan, adaptarea lor pentru pietele mondiale si coordonarea proiectelor de viata serie, atat pe parte mecanica, cat si vehicul.
Contez foarte mult pe experienta dobandita deja de angajatii RTR si, in mod special, pe competenta recunoscuta a inginerilor nostri, pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Pascal Candau, director RTR.
Pascal Candau (53 ani) a absolvit Ecole Nationale Superieure d’Art et Metiers, in Franta. Si-a inceput cariera la Renault, in 1987, in cadrul Biroului de Calcul al Directiei de Studii, ca inginer suport software. In 1991 s-a alaturat ingineriei, fiind sef serviciu Proiectare Numerica in Directia Dezvoltare Sasiu, iar in 1999 a devenit asistent al presedintelui director general al Grupului Renault. Incepand din 2001 este sef al departamentului logistic la Centrul de Realizari Prototipuri, iar din 2008 devine director al acestei entitati. In 2012, vine in Romania, ca director adjunct al RTR, responsabil pentru Directia Inginerie Vehicul. Din 2013 este inginer sef pentru segmentul Entry, la Technocentre, in Franta. Incepand cu aprilie 2015, Pascal Candau este director al RTR.

Articole similare

Ad