Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Maxion Wheels anunță următoarele investiții în portofoliul de roți pentru vehicule comerciale

Maxion Wheels, cel mai mare producător de roți din lume, a anunțat astăzi că cea mai nouă fabrică de roți din oțel pentru camioane, împreună cu partenerul Inci Holding, este gata să se deschidă în Turcia. Cele două companii vor construi, de asemenea, o uzină pentru a oferi roți din aluminiu forjat pentru vehicule comerciale (CV) începând cu anul 2024. Investițiile combinate depășesc 150 de milioane de dolari americani din 2021 până în 2025, în următorii ani, și îmbunătățesc și mai mult portofoliul actual al Maxion Wheels, lider mondial în materie de roți din oțel, extinzându-și în același timp aria de acoperire a aplicațiilor pentru vehicule comerciale în care aluminiul este soluția preferată.

„Extinderile noastre recentele ale gamei de roți din oțel pentru vehicule comerciale, pentru a deservi clienții din Europa și din Brazilia, vor crește capacitatea noastră anuală globală de roți din oțel pentru camioane cu aproximativ 25%, de la 8 la 10 milioane. Astăzi, facem, de asemenea, următorul pas în strategia noastră de creștere CV, adăugând aluminiul forjat la portofoliul nostru de roți pentru camioane”, a declarat Pieter Klinkers, CEO al Maxion Wheels. „Vom instala o nouă instalație de aluminiu forjat de ultimă generație, optimizată pentru CO2, pentru a răspunde nevoilor clienților care caută soluții multiple de roți pentru a-și optimiza soluțiile de transport.”

Mustafa Zaim, președintele consiliului de administrație al Maxion Inci și Maxion Jantas, a adăugat: „Deservirea pieței de roți pentru camioane este pasiunea noastră și facem acest lucru de mai bine de 50 de ani. Faptul că Inci Holding își unește forțele, din nou, cu Maxion Wheels este atât o onoare, cât și o dovadă a puterii colaborării noastre. Clienții noștri de camioane și remorci vor beneficia de punctele noastre forte existente, obținând acum întreaga gamă de cunoștințe, competențe și produse pentru roți de care au nevoie de la o singură sursă de încredere.” Extinderea roților din oțel de la Maxion Wheels include adăugarea recentă a unei capacități de peste 500.000 de roți pentru vehicule comerciale în Brazilia, precum și, capacitatea nouă de 1,5 milioane de roți pentru camioane din Turcia, menționată mai sus. Construcția noii fabrici de 45.000 mp de roți din aluminiu forjat va începe în acest an, cu un început de producție planificat pentru sfârșitul anului 2024. Capacitatea inițială instalată este de 350.000 de roți din aluminiu forjat anual, cu posibilitatea de a se extinde la o cantitate dublă în anii următori.

Articole similare

Ad