Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Configurare facila prin AXIS T8415

Axis Communications, lider mondial in dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunta lansarea AXIS T8415. Instrumentul de configurare are rolul de a simplifica instalarea camerelor de supraveghere. Noul instrument Axis foloseste flexibilitatea si usurinta conectarii dispozitivelor mobile pentru a reduce timpul necesar instalarii lor. AXIS T8415 este un dispozitiv mobil cu baterie integrata care se poate conecta la camera direct si poate afisa live imaginile video. Cu ajutorul lui, integratorii pot seta din locatia de instalare unghiul de vizibilitate al camerelor si focusul, mult mai usor decat daca ar folosi un laptop sau un computer.
 

Datorita bateriei integrate de capacitate mare, AXIS T8415 poate fi folosit pentru a alimenta camerele prin tehnologia standard PoE, putand alimenta dispozitivele cu pana la 30W pentru mai multe ore. Modulul wireless integrat in dispozitiv permite conectarea rapida a unui smartphone sau a unei tablete, astfel incat integratorii sa poata viziona live materialele oferite de camerele de supraveghere. In timp ce camera este montata si este conectata la unitatea centrala prin intermediul unui cablu de retea, integratorul poate ajusta caracteristici importante precum rotirea imaginii, modificarea adresei IP sau setarea focusului, toate fiind realizate prin intermediul aplicatiei ce poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play.
Printre caracteristicile oferite de AXIS T8415 se numara posibilitatea de a gestiona mai multe camere, inclusiv standard ONVIF, protectie prin parola WPA2, functionare si prin conexiune LAN (PC). sistemul permite alimentarea altor dispozitive mobile externe prin portul USB integrat iar bateriile sunt usor de inlocuit.

Articole similare

Ad