Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semiremorcile frigorifice Schmitz Cargobull sunt pregătite pentru TAPA

Schmitz Cargobull și-a extins portofoliul de semiremorci frigorifice S.KO COOL cu un pachet de echipamente montate din fabrică și certificate pentru operațiunile de transport TAPA TSR1. Astfel, liderul pieței europene devine primul producător de echipamente originale care oferă acest echipament pentru transportul securizat la ieșirea din fabrică și care îl încorporează în remorcile sale.

În urma confirmării conformității de către institutul independent de testare DQS, certificatul a fost înmânat oficial la târgul IAA Transportation de la Hanovra. Reprezentanții companiilor s-au întâlnit marți, 20 septembrie, la standul Schmitz Cargobull de la târgul comercial pentru prezentarea certificatului. Acesta a confirmat faptul că semiremorcile Schmitz Cargobull sunt pregătite pentru TAPA în ceea ce privește cerințele standardului TAPA TSR1. Echipamentul de securitate al semiremorcii frigorifice Schmitz Cargobull S.KO COOL îndeplinește cerințele standardului TAPA TSR1, cel mai înalt nivel de cerințe conform TAPA, pentru mărfuri de mare valoare.

Asociația pentru protecția bunurilor transportate (TAPA) este o organizație formată din producători, furnizori de servicii logistice, transportatori de mărfuri și autorități de aplicare a legii care aplică metode și proceduri dovedite pentru a îmbunătăți securitatea bunurilor de valoare din întreaga lume. Scopul său este de a reduce pierderile din lanțul de aprovizionare.

Pentru a îndeplini cerințele TAPA TSR1, în TrailerConnect® a fost integrat un sistem de alarmă acustică în rețea. Acesta declanșează o alarmă în cazul în care remorca este accesată de o terță parte neautorizată. TrailerConnect® este infrastructura telematică 100% integrată de la Schmitz Cargobull. Alături de acest sistem de alarmă acustică, noul sistem electronic de blocare a ușilor TL4 asigură protecția mărfurilor împotriva accesului neautorizat. Aceste produse inteligente și inovatoare sporesc securitatea proceselor și a transportului. „Acest lucru poate fi realizat numai cu infrastructura în rețea a soluției telematice TrailerConnect® de la Schmitz Cargobull”, spune Volker Flatau, șeful liniei de produse Cool Freight, Schmitz Cargobull. „Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri o semiremorcă frigorifică echipată la cel mai înalt standard de siguranță TAPA ex works și să contribuim la o mai mare securitate a lanțului de aprovizionare. Vom rămâne în strânsă legătură cu organizația TAPA și, de asemenea, vom continua să contribuim la conturarea viitoarelor cerințe de securitate îmbunătățite, astfel încât să oferim clienților noștri cel mai înalt nivel de securitate în orice moment.”

Articole similare

Ad