Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker: Un nou terminal cross-docking lângă Ulm

DB Schenker, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice la nivel mondial, s-a mutat într-un nou terminal cross-dock sustenabil în zona metropolitană Ulm, în Herbrechtingen. DB Schenker deservește numeroși clienți din regiunea economică, în special din industria alimentară, industria materialelor de construcții și inginerie mecanică. În același timp, Ulm este un nod important în rețeaua europeană de transport terestru a DB Schenker.

Noul terminal, situat în imediata vecinătate a autostrăzii A7, ca o importantă legătură nord-sud și de A8 în conexiunea Stuttgart-München, a intrat în funcțiune la sfârșitul lunii iunie 2022. Depozitul de 7.000 m2 de pe un teren de 40.000 m2, are 74 de rampe pentru camioane.

Mutarea biroului de transport terestru din Ulm în noul terminal multifuncțional crossdock din Herbrechtingen creează cele mai bune condiții pentru o creștere ulterioară.

O mare importanță a fost atribuită sustenabilității în construcția noii clădiri. Noul terminal este certificat DGNB Gold. Instalația fotovoltaică este în curs de planificare. Mai multe stații de încărcare cu energie electrică sunt disponibile pentru transportatorii care deţin autovehicule electrice, precum și pentru vehiculele angajaților. Cu 2.000 mp de birouri și spații sociale, precum și aproximativ 15.200 mp de spații exterioare pavate și spații sociale generoase, sediul este, de asemenea, o bază primitoare și confortabilă pentru șoferi. În cadrul centrului de cross-docking lucrează 100 de persoane.

Articole similare

Ad