Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TransContainer leagă nordul Italiei de Rusia

O nouă rută între terminalul intermodal Melzo din Milano și destinații din Rusia a început pe 22 septembrie. Serviciul, pus la punct de TransContainer Europe începe cu o frecvență de o cursă săptămânală dus-întors și va tranzita Malaszewicze după ce va traversa Polonia și Belarus în drumul spre Rusia.

„Principalele direcții sunt Minsk, Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg, Novosibirsk și Chelyabinsk”, a menționat compania, care a subliniat, de asemenea, că va oferi propriul echipament pentru acest serviciu, precum și posibilitatea de a oferi servicii de camionare până la și de la terminal.

Trenul pleacă din Milano și nu va face alte escale până când va ajunge în Belarus. La Minsk au loc încărcări/descărcări de produse înainte de a intra în Rusia și de a folosi Moscova ca poartă de acces și platformă pentru a ajunge la celelalte destinații.

Se vor transporta „bunuri de consum destinate vânzării în lanțurile de magazine”. După cum a precizat purtătorul de cuvânt al companiei, întrucât nu va exista nicio escală înainte de a ajunge în țările CSI, trenul va transporta exclusiv produse italienești către Rusia și produse rusești în drumul său către Italia.

Articole similare

Ad