Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DSV Road caută studenți full time, part time sau în internship

DSV Road București și-a mutat birourile într-un sediu nou, după o investiție de 1 milion de euro în închirierea spațiului pe 5 ani și renovare. Noul sediu DSV Road se află în clădirea AFI Park 4-5 din Capitală, unde ocupă o suprafață de 1.400 m2, care poate acomoda 100 de persoane.

„Mutarea sediului dintr-o zonă periferică a Capitalei într-o zonă apropiată de centrul orașului și cu numeroase facilități se înscrie în strategia noastră de employer branding pentru retenția angajaților și atragerea de noi membri în echipă. De altfel, pentru alegerea noului sediu am ținut cont de dorința colegilor de avea acces facil la mijloace de transport în comun, reducând astfel timpul în trafic de acasă până la birou. Intenționăm să angajăm studenți, full-time sau part-time, să oferim oportunități de internship pentru tinerii care doresc o carieră solidă într-un domeniu stabil, sigur, dinamic și plăcut, cum este cel al transportului și logisticii, lucru pe care înainte nu puteam să îl facem cu ușurință”, punctează Mihai Teodorescu, Country Director Road în cadrul DSV Road.

DSV Road oferă un sistem flexibil de lucru – 3 zile de la birou și 2 de acasă – dar sunt și angajați care vin zilnic la birou. Birourile sunt desemnate pe fiecare angajat, existând însă și un spațiu comun pe care îl ocupă colegii din departamentul Customer Support. De asemenea, DSV Road oferă posibilitatea de a lucra complet în cloud, astfel încât să nu fie nevoie ca oamenii să aibă permanent cu ei laptop sau unități de stocare de date.

„Cei din operațional lucrează în echipă și atunci condițiile optime sunt când se aud unul pe celălalt, de aceea am și împărțit zonele de lucru în desk-uri cu câte 6-7 posturi de lucru”, a mai spus Mihai Teodorescu.

Divizia DSV Road numără aproape 90 de angajați în toate cele patru sucursale, București, Timișoara, Cluj, Iași și Brașov – majoritatea cu vechime medie de 8-10 ani. Media de vârstă e de circa 30 de ani, rotația de personal fiind de 5-6%.

Articole similare

Ad