Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Operațiuni mai eficiente și angajați mai relaxați în depozite datorită Pick by Voice de la Honeywell

Total Technologies, în colaborare cu partenerul tehnologic Honeywell, a organizat recent, cu sprijinul ePantofi.ro, Quehenberger Logistics și Arilog, un eveniment care și-a propus ca, prin demonstrații practice și sesiuni teoretice, să răspundă la întrebarea: Cum reduci timpul de execuție și erorile umane în depozitul tău?

La acesta au participat circa 50 de specialiști din retail, bricolaj, e-commerce, producție, distribuție, farma, curierat sau FMCG, care se confruntă, în operațiunile logistice, cu provocări precum fluctuația mare de personal, erori de picking, integrarea lucrătorilor de naționalități diferite, durata mare a trainingurilor pentru angajații noi și productivitate scăzută a operatorilor din depozite.

Evenimentul a inclus două demonstrații practice cu soluțiile Honeywell Voice și Universal Robots și o sesiune interactivă de discuții.

Honeywell Voice este o tehnologie inovativă care eficientizează din ce în ce mai multe depozite din întreaga lume, îmbunătățind procesul de pregătire a comenzii și reducând mult marja de eroare. Soluția este tot mai mult implementată și în depozitele din România și „ne dorim să o facem tot mai cunoscută“, așa cum subliniază Cătălin Ivana, BDM & Coach Total Technologies.

Acesta explică faptul că în procesul tradițional de gestionare a comenzilor cele mai multe erori – foarte costisitoare pentru companii – apar din cauza defocusării din timpul manipulării sau scanării și că soluția Honeywell Voice reduce erorile chiar și cu 80%, crește productivitatea cu până la 30% și asigură și un confort mai mare pentru lucrători.

Demonstrația a constant dintr-un proces standard de picking de câteva linii și produse, iar participanții s-au convins de rapiditatea și ușurința executării operațiunilor: utilizatorul primește comanda prin cască, o execută și confirmă verbal execuția. În flux s-au inclus și câteva excepții – lipsă stoc sau picking greșit – pentru a se vedea versatilitatea și flexibilitatea tehnologiei de voce și modul cum intervine sistemul în reducerea acestor erori.

Articole similare

Ad