Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DSV Solutions extinde parteneriatul cu Mondelēz și ajunge la 15.000 m2 de suprafață de depozitare dedicată

După finalizarea achiziției companiei Chipita Global de către Mondelez și a extinderii portofoliului de produse, în iulie 2022, DSV Solutions a trebuit să extindă capacitatea depozitului și să dubleze resursele alocate în trecut, colaborarea dintre cele două companii datând încă din 2005. În urma implementării noului proiect, DSV Solutions operează acum o suprafață dedicată de depozitare pentru activitatea Mondelēz de 15.000 m2, din care 7.000 m2 sunt cu temperatură controlată în intervalul 18-20° C, un spațiu Build-to-Suit pentru Mondelēz.

„Perioada scurtă de implementare și integrare în structura deja existentă a noului volum de marfă a venit ca o provocare având în vedere volatilitatea pieței echipamentelor și a soluțiilor de depozitare. Echipa DSV Solutions a reușit într-un timp scurt să pregătească noul spațiu logistic, cu o capacitate totală de 35.000 de paleți. O altă provocare a venit din recrutarea și selecția personalului potrivit, ca urmare a standardului de performanță deja setat cu clientul nostru. Ne bucurăm că am reușit această performanță, drept pentru care sunt recunoscător atât echipei DSV Solutions, cât și echipei Mondelēz din România, care ne-a susținut cu încredere, consolidând astfel un parteneriat puternic”- Daniel Stancu, Executive Director DSV Solutions.

Din centrul logistic aflat în Bolintin Deal sunt deserviți toți clienții Mondelēz din România și în funcție de tipul mărfurilor transportate, DSV Solutions pune la dispoziție atât vehicule cu temperatură controlată, cât și ambientală. Astfel, prin rețeaua de transport cu acoperire națională, peste 100 de camioane de marfă în regim grupaj cu produse alimentare sunt livrate zilnic marilor retaileri și distribuitorilor din toată tara.

„Mondelēz Global – sucursala din România este o companiei dinamică ce face față rapid multiplelor provocări logisitice, menite să îmbunatățeasca în mod continuu experiența clienților și consumatorilor noștri finali. Pentru a atinge aceste deziderate, avem nevoie de un partener care să înțeleagă și să împărtășeașcă aceste valori. Odată cu integrarea Chipita, partenerul nostru DSV Solutions a demonstrat încă o dată structura “ADN-ului” lor și anume: flexibilitate, motivație și îmbunatațire continuă. Întrucat ambele echipe stiu că norocul nu este o strategie, pregătirea din timp, cu multiple soluții pentru diferite scenarii, cât și colaborarea eficientă au adus rezultatele dorite, în ciuda provocărilor externe din această perioadă tumultoasă. În plus, transparența de ambele parți în acest proiect a întarit și mai mult acest parteneriat, a declarat Ionuț Sârghi, Manager Logistics Operations Romania, Bulgaria & EAM Mondelēz Europe Procurement

Mondelēz International a ales încă din 2005 parteneriatul cu DSV Solutions pentru servicii de transport național în România, după care în 2018 a extins colaborarea prin furnizarea serviciilor de logistică complete, asigurând în acest fel tot fluxul logistic, de la preluarea produselor din fabrică până la expedierea acestora către clienții finali din țară.

„Mondelēz este încă de acum 17 ani un client strategic pentru DSV Solutions, astfel încât am fost alături de partenerii noștri și i-am susținut în procesul de integrare a activităților logistice în activitatea existentă din România, în urma finalizării achiziției Chipita Global. De aceea, am alocat peste 350.000 de euro din bugetul de investiții pentru creșterea capacității depozitului, demonstrând astfel încrederea și angajamentul în colaborarea noastră. Suntem încântați de parteneriatul solid construit în ultimii ani și le mulțumim că ne-au ales să fim parte din povestea de succes a companiei în România. Misiunea noastră este să oferim flexibilitate și proactivitate, într-o infrastructură logistică optimizată, asfel încât să oferim clientului nostru soluții adaptate nevoilor sale.” – Alina Cheleș, Managing Director DSV Solutions.

DSV Solutions, divizia de DContract Logistics a DSV în România, oferă servicii logistice pentru peste 40 de clienți din diferite industrii în 120.000 m2 de centre logistice clasa A.

Articole similare

Ad