Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nooteboom lansează un trailer tridem cu bară de tracțiune pe axa centrală

Această remorcă semi-joasă, de tip ASDS-33-03(EB), cu suspensie pneumatică, este potrivită pentru transportul mașinilor mici și mijlocii și se pretează mai ales la piețele din Franța, Belgia și Scandinavia.

Designul acestui trailer compact se bazează pe conceptul sofisticat al modelului semi-jos OSDS din gama Nooteboom SMART și se caracterizează printr-un șasiu foarte puternic și robust, dar de greutate mică. Chiar și rampele de 3 m acționate hidraulic au o greutate proprie de numai circa 6.700 kg. Astfel, greutatea utilă tehnică a remorcii la viteză redusă este de 33 t, iar la 90 km/h este de 25,8 t. În plus, podeaua de încărcare la numai 860 mm de sol face și ea ca remorca să fie foarte potrivită pentru transportul încărcăturilor mari.

Noul trailer este foarte ușor de manevrat, inclusiv în marșarier, chiar și în locuri strâmte, datorită designului compact, punții spate autoviratoare care este blocată automat atunci când este cuplată treapta de marșarier, suspensiei pneumatice standard și înălțimii de 200 mm a cursei.

Bara de tracțiune este disponibilă cu diverse opțiuni, astfel încât clientul poate configura remorca în funcție de cerințele sale specifice: cap detașabil, axă liftantă, lățime extinsă, buzunare de ancorare, sertar de depozitare sub podeaua de încărcare, plăci de marcare a lățimii etc.

Partea lungă din spate, în combinație cu rampele acționate hidraulic, creează o înclinare minimă care face încărcarea și descărcarea mașinilor sigure și ușoare. Nu numai ridicarea și coborârea rampelor, ci și lățimea lor poate fi acționată hidraulic, opțional. Dispozitivele fixe de control al comenzilor sunt amplasate în stânga remorcii și opțional este disponibilă o telecomandă wireless. Pentru încărcarea, descărcarea și transportul în siguranță al mașinilor de construcții, bara de tracțiune este echipată cu picioare de susținere spate pliabile, iar pentru securizarea optimă a încărcăturii remorca este echipată standard cu ochi de ancorare patentați Nooteboom de 8.000 daN în nișa laterală, dar și de-a lungul părții centrale a podelei, astfel încât să existe posibilități de fixare în toate direcțiile a echipamentelor transportate.

Articole similare

Ad