Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker și Volta Trucks finalizează prima fază de testare pe șosea a modelului Volta Zero complet electric

DB Schenker și Volta Trucks, un producător de vehicule comerciale complet electrice, au finalizat împreună prima fază de testare în condiții reale de exploatare a camionului complet electric Volta Zero în Paris.

În 2021, cele două companii și-au anunțat parteneriatul extins și precomanda a aproape 1.500 de vehicule Volta Zero complet electrice – cea mai mare comandă pentru vehicule de capacitate medie camioane electrificate de dimensiuni medii din Europa până în prezent. Volta Zero full-electric de 16 tone va fi utilizate în terminalele europene ale DB Schenker pentru a transporta mărfuri de la centrele de distribuție către centrele și zonele urbane. În acest context, designul inovator al vehiculului, cabina orientată spre siguranță pentru a proteja utilizatorii vulnerabili ai drumurilor și trenul de rulare cu zero emisii de gaze de eșapament vor oferi cele mai mari beneficii.

Împreună, Volta Trucks și DB Schenker vor explora potențialele utilizări ale tehnologiei pentru extinderea operațiunilor. Implementarea va începe în 10 locații din 5 țări.

„Încă de la începutul parteneriatului dintre DB Schenker și Volta Trucks, am am fost în contact strâns și continuăm să avansăm în dezvoltarea vehiculului împreună”, a declarat Cyrille Bonjean, vicepreședinte executiv Land Transport în cadrul DB Schenker în Europa. „Este minunat să vedem rezultatele pe străzile din Paris acum. Totul a început cu o idee: acum este o realitate și așteptăm cu nerăbdare să adăugarea primelor vehicule pilot la flota din Europa la începutul anului 2023.”

Essa Al-Saleh, directorul executiv al Volta Trucks, a continuat: „În ceea ce privește Volta Trucks, am fost foarte încântat de această inițiativă: „Când am am anunțat cea mai mare comandă de camioane complet electrice din Europa cu DB Schenker, am încheiat un parteneriat pentru a lucra împreună la decarbonizarea logisticii urbane. Primul utilizare a unui Volta Zero complet electric într-un mediu de testare în lumea reală este o importantă dovadă semnificativă a profunzimii colaborării. Pentru a vedea cum funcționează vehiculele Volta Zero pe străzile din Paris este incitant și reprezintă un bun precursor al livrării noastre de volume semnificative de camioane pentru clienți la scară largă în viitorul apropiat.”

Articole similare

Ad