Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

One United Properties cumpără clădirea de birouri Eliade Tower din București

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, a anunțat pe 6 octombrie că a finalizat achiziția unei noi clădiri de birouri Eliade Tower din București. Clădirea a fost cumpărată de la Eurobank S.A. pentru 9,5 milioane de euro.

Clădirea Eliade Tower are o suprafață de circa 10.000 mp repartizată pe 10 etaje și este situată pe un teren de 4.224 mp în apropierea complexului mixt One Floreasca City dezvoltat de One United Properties. În prezent, clădirea de birouri este închiriată în proporție de aproximativ 50%.

„Suntem interesați de oportunități de achiziție de proprietăți cheie pentru portofoliul nostru, iar recenta noastră majorare de capital ne permite să continuăm aceste planuri. Eliade Tower este poziționat strategic lângă One Floreasca City, în poate cel mai dorit loc din Bucureștiul de astăzi. Pe termen scurt Eliade Tower va funcționa ca o clădire de birouri în portofoliul de birouri companiei noastre, dar pe termen mediu și lung vom analiza utilizarea optimă a proprietății”,

a declarat Victor Căpitanu, co-CEO al One United Properties.

One Floreasca City a fost dezvoltat pe un teren de 2,9 ha, pe locul fostei fabrici Automatica – un loc abandonat de mulți ani. Complexul are o componentă de birouri – One Tower, trei turnuri rezidențiale – One Mircea Eliade și o zonă comercială – One Gallery (fosta fabrică Ford).

În prezent, portofoliul de birouri One United Properties include One Tower, One Cotroceni Park, One Victoriei Plaza, One Herăstrău Office, One North Gate și Eliade Tower, urmând să ajungă la o suprafață totală închiriabilă de peste 150.000 mp după livrarea One Cotroceni Park Office Faza 2, până la sfârșitul acestui an.

Articole similare

Ad