Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BGL organizează aprovizionarea de urgență cu AdBlue

Având în vedere situația tensionată a aprovizionării cu AdBlue, Asociația Transportatorilor Rutieri, Operatorilor de Logistică și a celor de uz municipal din Germania (BGL) și asociațiile sale regionale doresc să ofere sprijin companiilor membre în cazul unor blocaje acute în aprovizionare.

Potrivit BGL, a fost încheiat un acord exclusiv cu producătorul de AdBlue SKW Stickstoffwerke Piesteritz pentru o cotă limitată de AdBlue din punct de vedere temporal și cantitativ. Acest contingent pentru aprovizionarea de urgență este disponibil în rezervoare de rețea de 1.000 de litri și poate fi comandat de la asociațiile regionale BGL. Potrivit asociației, acest lucru ar putea contracara o iminentă oprire a vehiculelor din cauza unei penurii acute de AdBlue.

„BGL ar dori să mulțumească în mod expres SKW Stickstoffwerke Piesteritz în aceste vremuri dificile pentru implementarea pe termen scurt și pragmatică a soluției dezvoltate în comun”, spune purtătorul de cuvânt al consiliului de administrație al BGL, Dirk Engelhardt.

Încă de la sfârșitul anului trecut, BGL a convenit cu SKW Piesteritz asupra accesului exclusiv al membrilor săi la un stoc de AdBlue rezervat doar pentru ei. Compania din Saxonia-Anhalt este unul dintre cei mai importanți producători de îngrășăminte, uree și, de asemenea, de AdBlue. Din cauza prețului ridicat al gazului, producția a fost oprită timp de câteva săptămâni la sfârșitul verii, a relatat VerkehrsRundschau, înainte ca una dintre uzine să fie repornită încet, recent.

Articole similare

Ad