Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Immofinanz Group incorporeaza activitatile logistice sub brandul LOG.IQ

Immofinanz Group isi uneste activitatile logistice corporative sub marca LOG.IQ, fiind vorba despre locatiile din portofoliul subsidiarei, detinuta in intregime de grup, Deutsche Lagerhaus (DLG), dar si de facilitatile din cladirile din Europa de Est, care au functionat pana acum sub marca LOG Center, potrivit unui comunicat publicat de Bursa Constructiilor.
LOG.IQ va reprezenta 59 de centre logistice, amplasate de la Marea Nordului pana la Marea Neagra, proprietati care vor intra intr-un proces de rebranding in urmatoarele luni.
 

„Datorita incorporarii acestor proprietati sub un singur brand, vom putea sa pozitionam LOG.IQ ca un centru de competenta logistic la nivelul intregului grup. De asemenea, vom putea sprijini fluxul de lucru al clientilor nostri cu o capacitate totala de peste 1,1 milioane m2 de suprafata logistica inchiriabila. In plus, portofoliul nostru se extinde cu proiecte in Gelsenkirchen, Hamburg, Gross-Gerau si Poing (Germania), si, de asemenea, in Bucuresti“, a aratat Dietmar Reindl, Chief Operating Officer al Immofinanz Group.
Immofinanz Group este activ in sectorul logistic din 1991, portofoliul logistic continand, in ianuarie 2015, un total de 59 de investitii finalizate, cu o valoare totala de 572,6 milioane de euro. Germania ramane cea mai importanta piata logistica cu peste 70% din spatiile inchiriabile, urmata de Ungaria si Romania. Chiriasii, printre altii, sunt companii internationale precum Dachser, Rhenus, Kraftverkehr Nagel, Kühne + Nagel, Fiege, DPD, Lila Logistik, Deutsche Post, UPS, DSV si Nestle.

Articole similare

Ad