Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Incidente în Germania din cauza blocajelor din Tirolul austriac

Politia germană a interzis ieșirea de pe autostrăzile A8 și A93 pentru a ocoli ambuteiajul de la granița germano-austriacă. În timpul operațiunii, au fost verificate aproape 350 de camioane, dintre care 23 au fost întoarse din drum, a informat un purtător de cuvânt al sediului poliției din Bavaria Superioară Sud. Șoferii au reacționat cu înțelegere, relatează acesta.

Blocaj în trafic și coliziune din spate

Săptămâna trecută, la punctul de trecere a frontierei Kufstein s-a format un ambuteiaj de camioane de aproximativ 12 km din cauza blocării traficului. Un șofer nu a observat ambuteiajul și a lovit coada acestuia. Șoferul a fost rănit în accidentul care a urmat, a avut loc o scurgere de motorină, iar autostrada spre Kufstein a trebuit să fie complet închisă până la finalizarea operațiunilor de recuperare și curățare.

În zilele în care se blochează accesul, Tirolul permite camioanelor să intre în număr limitat doar la punctul de trecere a frontierei Kufstein de pe autostradă. Rezultatul sunt ambuteiaje pe partea bavareză – și trafic alternativ în afara autostrăzii.

Alte închideri în octombrie

În iulie, Bavaria a reacționat pentru prima dată prin blocarea traficului de camioane pentru a ușura situația locuitorilor. Pe 4 octombrie și în zilele următoare de eliberare a blocajelor, între 10 și 13 octombrie, scopul este de a împiedica vehiculele grele de marfă să ocolească ambuteiajele. Semnele îi informează pe șoferii de camioane că nu mai este permisă ocolirea pe drumurile de țară a camioanelor de peste 7,5 tone în timpul eliberării blocurilor.

Articole similare

Ad