Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul film Volvo Trucks, un mod total neașteptat de a prezenta modelul FH cu I-Save

Pentru a ilustra manevrabilitatea și în același timp eficiența în planul consumului de combustibil pe care le oferă modelul său FH cu I-Save, Volvo Trucks vine cu un nou filmuleț, pe care îl puteți urmări aici: Volvo Trucks – A Love Story – YouTube.

Avem, așadar, două camioane Volvo care „se îndrăgostesc până peste cap (tractor) unul de celălalt“, sau, cu alte cuvinte, o poveste de dragoste frumoasă și o nouă abordare neobișnuită a producătorului suedez, care a mai realizat de-a lungul timpului astfel de filmulețe originale, devenite virale.

În lumea reală eficiența consumului de combustibil și plăcerea de a conduce sunt, adesea, văzute de șoferii de camion ca elemente opuse. Adică, în opinia lor, nu le poți avea pe ambele. Dar, datorită inovațiilor Volvo Trucks care economisesc combustibil, plăcerea și eficiența pot fi combinate.

Filmul a fost realizat în Croația, în condiții de maximă siguranță, într-o zonă cu circuit închis, și subliniază caracteristicile care fac parte din pachetul I-Save. Motorul Turbo Compound de 13 l face posibil mersul la turații mici în trepte înalte de viteză pentru perioade mari de timp, pentru un parcurs lin și silențios, în combinație cu transmisia I-Shift. I-See folosește informațiile despre rută pentru a beneficia la maximum de avantajul energiei kinetice a camionului când merge pe teren deluros. Software-ul pentru cuplu I-Torque analizează relieful. Designul aerodinamic a fost și el îmbunătățit.  „Și toate sunt descrise într-un mod pe care nu l-ați mai văzut până acum.“ I-Save are acum și un nou software pentru managementul motorului, care reduce consumul și îmbunătățește manevrabilitatea, deoarece strategia de schimbare a treptelor cutiei de viteze I-Shift oferă un răspuns mai rapid și o experiență de condus mai armonioasă.

Pachetul I-Save a fost prezentat clienților în 2019 și reprezintă un mare succes comercial pentru Volvo Trucks, ale cărui elemente combinate pot reduce consumul de combustibil cu până la 13% comparativ cu nivelul de dinainte de lansarea I-Save. „Suntem foarte mândri de caracteristicile I-Save și, cu această poveste de dragoste, dorim să le acordăm atenția pe care o merită. Pentru clienții noștri, I-Save a ajuns să reprezinte sinonimul economiei de combustibil și al ușurinței în conducere, iar cele mai multe camioane FH pe care le vindem astăzi sunt echipate cu I-Save,” declară Peter Franzén, Product Manager Engines în cadrul Volvo Trucks.

Având în vedere aceste caracteristici, reprezentanții producătorului promit că nu numai cele două camioane din film, ci și clienții și șoferii se vor îndrăgosti de FH cu I-Save, care combină consumul eficient cu productivitatea, performanța și bucuria drumului.

Articole similare

Ad