Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO Bus lansează colaborarea cu Via pentru introducerea soluțiilor de tranzit inovatoare bazate pe tehnologie

IVECO Bus a anunțat lansarea colaborării cu liderul TransitTech Via, în cadrul New Mobility Exhibition. Anunțul urmează semnării unui Memorandum de Înțelegere (MoU), în iulie, de către IVECO Bus și Via, în timpul evenimentului Beyond Iveco Group Days, care vizează explorarea posibilelor colaborări viitoare în dezvoltarea de soluții personalizate de transport public la cerere și a serviciilor digitale asociate pentru autobuze.

Semnarea memorandumului de înțelegere a fost un prim pas pentru cele două companii care împărtășesc opinia comună că ecosistemul mobilității evoluează către un sistem multimodal extrem de digitalizat și integrat și că transportul la cerere s-a dovedit a fi eficient.

Discuțiile dintre cele două companii vor continua pentru a explora posibilitatea dezvoltării de soluții ușor de implementat pentru autoritățile și operatorii de transport public – de la transport care răspunde la cerere până la transport public autonom, alimentat de energii alternative. IVECO Bus și Via vor explora, de asemenea, oportunitățile în dezvoltarea serviciilor shuttle autonome.

Primul software Via dedicat transportului la cerere va fi disponibil pentru clienţii IVECO Bus din Italia, începând din 2023.

Articole similare

Ad