Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Romania a sustinut juniorii romani de la Balcaniada de la Oradea

Mercedes-Benz Romania a oferit echipament sportiv pentru echipa Romaniei, antrenorilor si arbitrilor competitiei, dar si suport logistic, cu ajutorul noului Vito.
In perioada 25 -26 aprilie, cei mai sprinteni juniorii au luat startul in probele concursului international de inot Balcaniada, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu“ din Oradea, judetul Bihor.
Competitia, realizata in parteneriat cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Primaria Oradea si Clubul Sportiv Municipal Oradea, a reunit 150 de participanti, din noua tari, Romania avand cea mai numeroasa delegatie, alcatuita din 27 de sportivi (15 baieti si 12 fete), cate doi pentru fiecare proba.
 

Palmaresul Romaniei la concursurile de inot s-a imbogatit cu 11 medalii, dintre care cinci de aur, patru de argint si doua de bronz. Robert Glinta a fost cel mai prolific inotator roman, palmaresul sau personal fiind compus din cinci medalii de aur si trei de argint. In clasamentul pe puncte, echipa nationala s-a situat pe locul al patrulea, cu 187 puncte, in spatele Serbiei, Turciei si Greciei. Echipa de baieti a ocupat treapta a doua a podiumului, in urma Greciei.
Mercedes-Benz Romania continua sa fie alaturi de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern. La inceputul lui 2014, compania a incheiat trei parteneriate importante cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Tenis si Fundatia Olimpica Romana, oferindu-le cate un Mercedes-Benz Vito.

Articole similare

Ad