Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental isi extinde gama de anvelope pentru transporturile publice cu autobuze orasenesti si regionale cu noile Conti Urban HA3 265/70 R 19,5

Noua anvelopa de 19,5 inci a fost conceputa special pentru autobuzele orasenesti de dimensiuni medii. Compusul de cauciuc dezvoltat de curand al Conti Urban HA3 265/70 R19,5 garanteaza o durata de viata deosebit de lunga, mai ales in dificilele conditii de trafic din oras, cu opriri si porniri dese, accelerand si franand frecvente. In plus, peretii laterali ranforsati fac ca anvelopa sa fie rezistenta la contactul frecvent cu bordurile, lucru ce nu poate fi evitat in transporturile publice.
Nu a fost modificat doar compusul de cauciuc din calea de rulare – o alta noua caracteristica este si designul caii de rulare, cu un volum mare de uzura numit „model volum plus”. Impreuna, acestea imbunatatesc durata de viata a Conti Urban HA3 cu pana la 20 % prin comparatie cu anvelopele conventionale de transporturi regionale.
 

Anvelopele Conti HA3 19,5 se pot folosi pe toate axele. Pentru marcarea adancimii posibile de recanelare, in calea de rulare sunt integrati indicatori de recanelare. Recanelarea le confera anvelopelor o durata de viata mai mare si o rezistenta sporita la rulare – ceea ce are un impact direct asupra eficacitatii preturilor aferente unui parc auto. Ca toate anvelopele de autobuz de a treia generatie, si carcasa anvelopei Conti Urban HA3 R 265/70 R19,5 poate fi resapata; astfel, aceasta va putea fi folosita din nou, ceea ce ofera un avantaj competitiv direct pentru companiile de transporturi urbane asupra carora se fac presiuni pentru scaderea costurilor.
Anvelopa Conti Urban HA3 265/70 R19,5 prezinta simbolul M+S, ceea ce face posibila folosirea acesteia de-a lungul intregului an in multe regiuni din Europa.

Articole similare

Ad