Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Opel lansează un concurs de design pentru un concept unic Opel Rocks-e

Opel, unul dintre cei mai mari producători auto europeni, pregătește producția unui exemplar special unic al modelului electric Rocks-e. Noua inovaţie Opel SUM – Sustainable Urban Mobility (Mobilitate urbană durabilă) este un vehicul cu patru roți (cvadriciclu) fără emisii locale conceput pentru persoanele peste 16 ani în Germania. Cu acest prilej, compania invită tinerii artiști din întreaga lume să proiecteze un nou concept Rocks-e, o idee unică bazată pe autovehiculul ușor cu două locuri. 

„Rocks-e Design Challenge” este un concurs organizat de Opel, promovat pe social media pentru studenții din domeniul designului cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani. Tinerele talente creative pot trimite creațiile lor pe opeldesignhack.com, iar designul câștigător va fi preluat și proiectat de Opel.

Potrivit unui comunicat de presă, câștigătorul va fi ales de către juriul format din managementul Opel, precum și de cei mai renumiți influenceri. De asemenea, Mark Adams, vicepreședintele Opel pentru Design va supraveghea personal Rocks e-Design Challenge pe canalul său de Instagram.    

„Rocks-e Design Challenge este o modalitate unică prin care publicul tânăr intră în contact cu marca Opel. Concursul de design participativ va genera o atenție suplimentară și entuziasm pentru Rocks-e, un model unic.”,

a declarat Mark Adams, vicepreședintele Opel pentru Design.

Articole similare

Ad