Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autonet Mobility Show a marcat a patra editie clujeana

Intre 8 si 9 mai, la Cluj Napoca, s-a desfasurat primul Autonet Mobility Show al anului. Spre deosebire de anii trecuti, in 2015 Autonet Mobility Show Cluj Napoca a schimbat locatia, recent construita Sala Polivalenta constituind noul cadru al evenimentului ajuns drept cea mai importanta manifestare din regiune in domeniul aftermarket.
Ca si in editiile trecute, la Autonet Mobility Show invitatii au avut ocazia sa vada cele mai noi inovatii aparute pe piata componentelor auto si sa discute in mod direct cu reprezentantii celor mai importanti producatori de piese auto, accesorii, echipamente de service sau concepte de service.
 

Cele peste 100 de standuri expozitionale au acoperit, pe o suprafata ce depaseste 6.000 m2, intreaga gama de produse si servicii destinate profesionistilor din domeniul reparatiilor si intretinerii de vehicule.
Intre expozantii de anul acesta de la Cluj mentionam nume importante precum Hella, Lukoil, Lubexpert, Castrol, Valtec, TRW, Contitech, Valeo, Febi Bilstein, Delphi, Bosch, Federal-Mogul, Yokohama sau Mahle, parteneri ai Autonet Import ai caror reprezentanti ne-au acordat interviuri pe care le veti putea citi in numarul urmator al revistei Tranzit.
Autonet Import a fost fondata in 1996, accentul fiind pus, inca de la inceput, pe dezvoltare, astfel ca, in 2003, a devenit lider de piata in Romania. In aceasta perioada, ritmul rapid de crestere a insemnat, printre altele, deschideri de puncte de lucru pe teritoriul tarii, un nou sediu si cresterea constanta a numarului de angajati. In 2011, Autonet Import a sarbatorit 15 ani de activitate prin deschiderea a doua noi depozite pentru centrele de distributie din Satu Mare si Bucuresti. Anul urmator are loc, in Cluj-Napoca, primul eveniment Autonet Mobility Show, care, in anii urmatori s-a extins in Budapesta si Bucuresti. In prezent, firma continua sa creasca atat pe piata din Romania, cat si pe cele din Ungaria si Slovenia.

Articole similare

Ad