Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

11-12 iunie: o noua conferinta Tranzit la Iasi

Dupa Bacau si Piatra-Neamt, revista Tranzit revine in Moldova cu o noua expo-conferinta la Iasi. Pe 11 si 12 iunie sapte camioane Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania si Volvo si doua semiremorci Krone si Schmitz Cargobull vor trona in Piata Unirii din Iasi, restul partenerilor conferintei cu tema „Moldova – o punte intre Est si Vest” asteptandu-i pe transportatorii moldoveni in holul Hotelului Unirea, unde vor avea loc si lucrarile conferintei.
 

Discutiile vor viza oportunitatile de dezvoltare oferite de regiunea Moldovei, care are alocata cea mai mare parte a fondurilor europene din progamele de finantare 2014-2020 dintre toate regiunile tarii, piedicile impuse la nivel international de Belgia, Italia, Germania si Franta si de modul in care transportatorii romani trebuie sa-si regandeasca afacerile in 2016-2017, pentru ca din 2018 se vor schimba regulile transporturilor internationale, regulamentul cabotajului si legislatia muncii din Uniunea Europeana. Si, din pacate, nu in bine pentru firmele din Estul Europei.
Vom organiza un seminar special dedicat regulilor si exceptiilor prevazute in Regulamentul european 561 (AETR), astfel incat managerii de transport sa inteleaga mai bine cum isi pot organiza timpul de conducere si odihna al soferilor pentru a fi cat mai profitabili.
In afara problemelor generale de control in tara si in strainatate, vom aborda si teme specifice regiunii Moldovei: disponibilitatea autorizatiilor si CEMT-urilor pentru relatiile estice, controlul la frontiera estica, probleme de vama, cantar, trecere a frontierei, oportunitati de afaceri romano-moldovene, situatia in Rusia si Ucraina, oportunitatile de investitie in regiunea Iasiului atat in capacitati de productie, cat si in activitati de transport si logistica.
Programul incepe pe 11 iunie (joi), la orele 13:00, si se termina vineri, pe 12 iunie, la orele 13:00.

Cei care doresc mai multe amanunte despre aceasta conferinta sunt rugati sa ne contacteze la tel: 021 777 06 98-99, email: office@traficmedia.ro.

Articole similare

Ad