Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OST Transport castiga un nou premiu de frumusete la T-Festival

In perioada 8-10 mai, UNTRR si IRU au organizat la Romexpo, in Bucuresti, T-Festival, un „eveniment maraton“ care a inclus sase conferinte dedicate industriei de transport, o expozitie de vehicule comerciale, de mototiclete si de echipamente, si trei concursuri – „Cel mai frumos camion“, „Cea mai frumoasa motocicleta“ si „Cea mia populara trupa rock“ – cu premii totale de 16.000 de euro.
Evenimentul a marcat si 25 de ani de existenta a UNTRR, iar secretarul general al asociatiei, Radu Dinescu, a declarat ca „T-Festival a fost un succes si vom continua sa organizam aceste evenimente dedicate transportatorilor, pentru a crea un mediu propice in care toate partile interesate sa se reuneasca pentru a-si dezvolta afacerile.
 

Acest eveniment a fost, in primul rand, o oportunitate pentru noi colaborari si oportunitati de afaceri intre transportatori si clientii acestora, producatorii de camioane, precum si furnizorii de produse si servicii care se adreseaza industriei transporturilor.“
Trofeul pentru „Cel mai frumos camion“ si premiul de 3.000 de euro, la care se adauga produse si servicii in valoare de 2.000 de euro, a fost castigat de Ioan Nagl (OST Transport), care a concurat cu un autotractor Scania R 500 decorat cu elemente inspirate din Iron Man. L-au urmat in clasament Mihai Stefan (Larimixspeed), cu un DAF XF, care a primit produse si servicii in valoare de 1.500 euro, si Ioan Stancu (Standard Industry), cu Freigthliner Coronado, care a primit produse si servicii de 1.000 euro. La acestea s-a adaugat „Premiul de popularitate din partea publicului“, care i-a revenit lui Mihai Tomescu, posesorul unui camion Peterbilt.
Toti participantii la concursul „Cel mai frumos camion” au primit cate un card de motorina cu 200 l din partea UNTRR.
„Cea mai frumoasa motocicleta” a fost desemnat un model construit de la zero si detinut de Dorin Arpad Racz, care a primit premiul cel mare de 2.000 de euro plus premii surpriza de 400 de euro de la sponsori, iar titlul de „Cea mai populara trupa rock” a fost primit de Fallen, care a fost recompensata cu 2.000 de euro.

Articole similare

Ad