Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul suedez Contact Solutions deschide o nouă fabrică în România

Compania suedeză Contact Solutions a deschis un nou sediu de producție în Arad, unde intenționează să construiască o fabrică de cabluri. Boris Hleba cu o experiență vastă în producție și în industria cablurilor va fi noul director al fabricii din România.

Fabrica, administrată de noua filială Contact Solutions EU, ar fi în curs de construcție și este deja funcțională cu aproximativ zece angajați. În plus, noua fabrică vine în completarea unităților de vânzare deja existente pentru a permite o colaborare mult mai aproape cu clienții din Europa.

Compania deține o rețea de producție de cabluri, cablaje, electronică, electromecanică, mecanică, turnare prin injecție, cu circa 200 de angajați în Suedia, China și acum în sudul Europei. Rețeaua poate produce totul de la produse simple la produse de înaltă tehnicitate în serii mici sau mari.

„S-a născut o nouă fabrică! În sfârșit, am început să funcționăm în fabrica din România. Rampa a început și așteptăm cu nerăbdare să creștem capacitatea din noua fabrică, noi angajați, investiții și clienții în viitorul apropiat”,

a susținut compania pe pagina sa de Linkedin.

„Produsele cu un conținut ridicat de materiale produse în Europa sunt mai potrivite pentru a fi asamblate în Europa. Prin urmare, suntem foarte bucuroși că acest sit a început și este funcțional.”,

a declarat Anders Carlsson, Directorul Executiv Contact Solutions.

Articole similare

Ad