Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cele mai noi tehnologii la Axis Romania Open Day 2015

Axis Communications  a organizat saptamana trecuta, Axis Romania Open Day 2015. Evenimentul a avut loc in Bucuresti si a reunit reprezentanti ai celor mai importanti integratori si reselleri de sisteme de supraveghere. Romania Open Day 2015 este primul eveniment de aceasta anvergura organizat de catre Axis in Romania, prilej de a prezenta cele mai noi tehnologii si produse IP dedicate supravegherii video de retea.
Camerele Axis acopera o gama larga de necesitati, in portofoliul companiei aflandu-se atat modele dedicate supravegherii de exterior, in conditii climatice severe, cat si modele ce permit o supraveghere discreta.
 

Camerele ofera un numar ridicat de capabilitati, precum HDTV, wide dynamic range, senzor infrarosu si integreaza tehnologii precum Lightfinder, care permite utilizatorilor sa monitorizeze chiar si in cele mai dificile conditii de iluminare.
In cadrul evenimentului, Bogdan Gavril, reprezentant Axis Romania, a demonstrat atat capabilitatile camerelor Axis, cat si functionalitatile celor mai noi si performante solutii tehnologice, precum Axis Zipstream. “Beneficiul major al noii tehnologii Axis Zipstream este ca reduce capacitatea de stocare si latimea de banda necesare aplicatiilor de supraveghere video cu peste 50%. Tehnologia este compatibila cu standardele de compresie H.264 si poate fi folosita cu cele mai noi camere Axis si cu aplicatii software de video management fara investitii suplimentare”, a completat Bogdan Gavril.
Tehnologia Axis Zipstream analizeaza si optimizeaza transmisia de la camerele de retea in timp real. Scenele care contin detalii interesante sunt inregistrate la o calitate si rezolutie maxime, iar alte imagini sunt optimizate pentru a face posibila reducerea necesarului de latime de banda si stocare. Spre exemplu, detalii importante precum fata, tatuajele sau numerele de inmatriculare sunt stocate in parametri maximi, in timp ce detalii constante precum pereti sau vegetatie sunt compresate.

Articole similare

Ad