Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Revolutia consumatorilor pune presiune asupra transportatorilor din tarile nordice

Patru dintre cei mai mari transportatori s-au adunat pentru prima data la Conferinta Transportatorilor Nordici 2015, din 13 mai, ce a avut loc in Copenhaga. Bring, DPD Marea Britanie, PostNord si DHL au dezbatut livrarea ca un avantaj competitiv. PostNord a inceput prin a explica de ce au introdus recent livrarea in ziua de sambata, pe cand DPD a oferit-o in Marea Britanie de mai multi ani. “Noi urmam cererile consumatorilor, si livrarea sambata nu a fost ceruta inainte. Prin urmare, o lansam acum, “ explica Carsten Dalbo, Head of Logistics & E-commerce Post Nord.
 

Directorul Commercial al Bring, Johan Holgersson, este de acord ca exista o diferenta intre piata din Marea Britanie si piata nordica. El crede ca recenta revolutie a consumatorilor din tarile nordice obliga trasnportatorii sa inoveze. Revolutia consumatorilor este asociata cu intrarea unor giganti ca Amazon si Alibaba pe piata Nordica. Acestia au standarde ridicate in serviciile de livrare si volume mari de livrari, si pot face ca oricare transportator sa se alinieze acestora.
”Amazon a pus presiune si pe SUA si Marea Britanie. Prin urmare, acestea au fost cu mult inaintea tarilor nordice in ceea ce priveste serviciile de livrare. Dar cred ca toate acestea se vor schimba acum”, spune Dwain McDonald, CEO DPD Marea Britanie. DPD ofera, de asemenea livrare duminica pentru adrese particulare in Marea Britanie.

Articole similare

Ad