Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP a realizat un depozit dedicat pentru Sezamo

Cel mai mare proprietar și dezvoltator de spații logistice și industriale din România, CTP a încheiat amenajarea spațiilor dedicate din CTPark Bucharest North pentru supermarketul online Sezamo. Sezamo, parte a grupului european Rohlik, și-a lansat de curând serviciile de e-groceries în București și o parte din județul Ilfov.

În cadrul acestui proiect, CTP a realizat pentru Sezamo un depozit dedicat cu o suprafață de 12.000 m2 în parcul CTPark Bucharest North pentru spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată. Spațiul a fost conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor clientului și să ușureze întregul proces operațional din sectorul de e-commerce.

CTPark Bucharest North a fost personalizat pentru Sezamo, astfel încât din totalul depozitului 9.800 m2 este dedicat în mare parte pentru spații cu temperatură ambientală, iar restul de o treime pentru spații cu temperatura controlată. Totodată, pentru produsele refrigerate și congelate există zone ce includ camere frigorifice cu temperaturi de până la -24 de grade Celsius. Pentru lactate, fructe și legume, CTP a amenajat spații dedicate cu temperatură controlată între 4 și 12 grade Celsius. Produsele din carne și pește sunt organizate în încăperi speciale pentru produse congelate ce au temperaturi între 0 și 2 grade Celsius. De asemenea, CTP oferă peste 2.000 m2 pentru birouri, precum și o zonă echipată cu sisteme automatizate pentru ambalări, preluare și sortare produse.

„Ne bucurăm că am finalizat și livrat la timp spațiul pentru Sezamo. Echipele noastre au lucrat extrem de bine împreună, mai ales că au aceeași agilitate, același dinamism și aceeași creativitate în a identifica cele mai bune soluții. CTPark Bucharest North le-a oferit tot ce își poate dori un client de e-commerce: locație, clădiri verzi eficiente cu cost de ocupare redus și, mai mult ca orice, flexibilitate și profesionalism și ne bucurăm să-i avem deja alături de noi în parcul din Ștefănești – Afumați.”,

a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

„Partenerul nostru, CTP România, a înțeles nu doar nevoile de business, dar și spiritul nostru antreprenorial și nevoia pentru abordări flexibile și soluții creative. Am lucrat în ultimele luni și vom continua să lucrăm alături de o echipă profesionistă și dedicată din cadrul CTPark Bucharest North și suntem recunoscători pentru această colaborare și pentru rezultatele obținute într-un timp record.”,

a completat Delia Dinu, Chief Operations Officer Sezamo România.

Articole similare

Ad