Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Priority Freight UK caută transportatori români…

… a declarat Emese Deaky, Supplier Relationship Manager în cadrul acestei companii, la Conferința Națională a Transportatorilor Expres de Mărfuri din România.

Priority Freight și-a început activitatea acum 26 de ani, cu propriile autoutilitare ușoare și camioane mici, și între timp s-a transformat într-o „afacere premium de transport expres pentru industria auto și cargo aerian“ care are 246 de angajați și nouă birouri în șase țări, coordonate de la centrul din Dover, și estimează să ajungă în 2022 la o cifră de afaceri de 260 de milioane de euro.

Reprezentanta Priority Freight este de părere că și la final de 2022 și început de 2023 este nevoie de sprijin din partea transportatorilor, „pe măsură ce clienții își cresc producția“, și tocmai de aceea caută transportatori români, „pentru a evolua împreună pe piața de export și import din România, pentru care avem un nivel ridicat de curse“.

În 2022, 12% dintre transportatorii cu care colaborează firma britanică sunt români, iar ei realizează 23% din volumul său de muncă. 81% din exporturile din România Priority Freight le face cu transportatori de la noi, 8% cu polonezi, 1,2% cu firme de alte naționalități și 9,8% cu flote gestionate de companii mari. În ceea ce privește importurile în România, 58% sunt realizate de transportatori români, 32,5% de cehi, 4% de polonezi, 2,5% de alte naționalități și 3% de flote gestionate de companii mari. Iar transportul intern este făcut 77% de firme românești și 23% de camioane gestionate de companii mari.

Priority Freight oferă contracte cu tarife stabilite și kilometri garantați, dar și instruire gratuită și integrare cu softurile sale.

Pentru a-și spori atractivitatea în relația cu transportatorii, la începutul lui 2021 firma a construit o parcare proprie pentru 150 de camioane la Dover, complet securizată, cu gard de 3 m înălțime și patrulă mobilă, unde șoferii pot să ia o masă caldă, să facă duș sau să spele rufe în timp ce așteaptă documentele vamale.

Priority Freight mai oferă echipă dedicată pentru gestionare vamală și linie de asistență pentru clienți, depozit vamal propriu, unitate de depozitare vamală externă în Dover și în alte două localități, vămuire rapidă, mai ales pentru transport expres ș.a.

Articole similare

Ad