Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OK TRUCKS, rezultatul noii strategii Iveco pentru vehicule rulate

Compania italiana are de anul acesta o echipa centralizata consolidata, o gama extinsa de servicii, seturi de accesorii pentru clientii finali si o noua marca pentru noua generatie de autovehicule rulate.
La sfarsitul lui aprilie, producatorul a lansat noul site www.oktrucks.com, cu o gama vasta de modele destinate tuturor clientilor care doresc sa achizitioneze masini la mana a doua sigure, fiabile, garantate si certificate de Iveco.
Toate autovehiculele OK TRUCKS sunt supuse unei serii riguroase de inspectii si revizii si, in functie de caracteristicile lor specifice -vechimea, kilometrajul, gradul de uzura a pneurilor si interventiile de reprocesare – sunt clasificate in trei categorii diferite – Premium, Comfort si Basic – pentru a satisface cat mai bine necesitatile clientilor.
 

Pe 12 mai, odata cu aniversarea implinirii a 10 ani de la infiintarea Centrului de autovehicule uzate din Piacenza (Italia), a avut loc prima parte a „inaugurarii” propriu-zise, care a presupus redenumirea centrului din Italia, precum si a centrelor de autovehicule uzate din Portugalia, Romania, Elvetia, Austria, Olanda, Norvegia, Suedia, Danemarca si Finlanda. In a doua jumatate a anului, procesul de redenumire va fi finalizat pentru centrele de autovehicule uzate din tarile europene ramase.
Printre noile beneficii asigurate pentru autovehiculele OK TRUCKS se numara si o oferta speciala de autovehicule si servicii menite sa satisfaca la un grad si mai inalt cerintele clientilor. Astfel, Iveco isi propune sa asigure fiabilitatea produselor sale si siguranta privind originea autovehiculelor si transparenta documentatiei.

Articole similare

Ad