Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Driving Skills for Life continua la Cluj

Programul de conducere preventiva organizat cu sprijinul dealerului RMB Inter Auto Cluj si al Napoca Rally Academy va fi organizat la Cluj-Napoca in perioada 29-31 mai, dupa ce pe 22-24 mai a fost gazduit de Iasi.
La Cluj a fost organizata si o conferinta de presa premergatoare evenimentului, la care au participat inclusiv reprezentanti ai Inspectoratul de Politie al Judetului, care au salutat initiativa Ford de a organiza astfel de cursuri in cat mai multe orase din tara. Anul trecut compania a instruit peste 1.000 de tineri in cadrul celor doua programe de la Cluj-Napoca si Bucuresti.
 

Iar Bogdan Marisca, instructorul sef al Ford DSFL, a aratat ca „Ford este primul constructor auto care implementeaza in Romania un program gratuit, coerent si consistent de conducere preventiva, iar evenimentul din Cluj reprezinta o premiera.
Este un program interactiv in care participantii vor avea ocazia sa petreaca destul de mult timp in masini alaturi de instructorii nostri si ne dorim cu totii sa responsabilizam cat mai multi tineri soferi si in final sa reducem cat putem rata accidentelor din judetul Cluj.”
In Europa, compania a lansat acest program de conducere preventiva in 2013 si pana in prezent au participat la el peste 6.000 de soferi. Iar pentru 2015 Ford a anuntat o investitie de peste 2,6 milioane de euro pentru a instrui alti 5.000 de soferi. Pe langa Romania, Franta, Belgia, Italia, Marea Britanie, Germania si Rusia, producatorul extinde anul acesta programul si in Danemarca, Olanda si Turcia.
Evenimentul de la Cluj va avea loc in parcarea de la Polus Center, iar toti cei interesati se pot inscrie in zilele ce urmeaza pe www.drivingskillsforlife.ro.

Articole similare

Ad