Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit 2022 îți dă întâlnire cu expeditorii care te pot ajuta să îți întorci camionul la 8 săptămâni pe plin

Mai sunt câteva zile până la Gala Tranzit 2022. Pe lângă discuțiile despre detașare, diurnă, întoarcerea camionului la 8 săptămâni și soluțiile pentru resetarea business-ului, încă o dată, în fața crizelor de tot felul, Gala Tranzit propune o zi în care transportatorii își pot reface conexiunile cu mai multe case de expediții. Dacă în vremurile bune – în care retailerii și producătorii caută cu disperare transportatori – nu e deloc greu să găsești clienți direct, în momentele de criză transportatorii au nevoie de parteneriate bune cu casele de expediții. Nu numai firmele mici au nevoie de instrumentele digitale și de instrumentele de planificare a curselor pe care casele de expediții le pot pune la dispoziția acestora, ci și firmele mari, care, mai ales în contextul obligației întoarcerii camioanelor la 8 săptămâni în țară, au nevoie de cât mai multe soluții pentru a face din obligația întoarcerii camionului acasă o oportunitate de a aduce și șoferii mai des acasă, în condițiile efectuării unor curse cu un nivel de profitabilitate acceptabil.

Astfel, Gala Tranzit 2022 stă sub semnul parteneriatului. Al transportatorilor cu expeditorii, dar și al transportatorilor cu furnizorii. Iar cei 53 de furnizori parteneri ai evenimentului sunt bucuroși să găsească soluțiile cele mai bune pentru transportatorii români atât în ceea ce privește livrarea mai rapidă a autovehiculelor, decarbornizarea, alimentarea cu combustibil la preț cât mai bun, furnizarea de produse și servicii care să îi ajute să mențină la un nivel cât mai competitiv prețurile de transport.

Vă așteptăm să ne fiți alături la sărbătorirea rezultatelor de până acum și la dezbaterea soluțiilor pentru a merge mai departe la fel de eficienți, la fel de profitabili.

Ultimele înscrieri ale evenimentului se pot face pe adresa de email office@traficmedia.ro sau la telefon 0732.131.353.

Articole similare

Ad