Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Siguranta si productivitate cu sistemele Trimble

In cadrul „Zilele Portilor Deschise“ de la Bergerat Monnoyeur au fost prezentate aplicatii si tehnologii cu echipamentele Trimble, menite sa creasca siguranta si productivitatea lucrarilor si sa reduca semnificativ costurile de operare.
„Primul proiect in care am folosit utilaje Cat cu sisteme Trimble a fost cel de modernizare al sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare din Targu Neamt. In acest proiect am lucrat in parteneriat cu firma germana Ludwing Pfeiffer Hoch-Tiefbau si am folosit tevi din ceramica, extrem de sensibile, dar care asigura o calitate si o durabilitate inalta a lucrarii.
 

Siguranta si eficienta pe care o avem cu sistemele Trimble ne-a permis sa conducem o executie deosebita pentru aceste lucrari, iar eficienta a crescut cu circa 15-20% fata de modul de lucru anterior. Dealerul acestor sisteme, Sitech, ne-a ajutat in alegerea sistemelor optime, beneficiind de consultanta si training in permanenta“, a declarat Madalin Cadar, director al firmei Cadvyl Construct din Bacau.

Articole similare

Ad