Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bergerat Monnoyeur a lansat noua serie de buldoexcavatoare F2

Noua serie F2 de buldoexcavatoare Cat, lansata in cadrul „Zilelor Portilor Deschise“, include cinci noi modele: 427F2, 428F2, 432F2, 434F2 si 444F2. Acestea dispun de un mediu operator complet nou, iar tehnologia noilor motoare imbunatateste performantele masinilor si permite o economie semnificativa de combustibil. Cabina noilor buldoexcavatoare a fost restilizata pentru un aspect mai modern si a fost conceputa special pentru operator. Acesta are acum o vizibilitate sporita si este supus unui nivel de zgomot in cabina de doar 74 dBA. Modulul de control al masinii a fost si el imbunatatit. Noile modele dispun acum de o coloana de directie telescopica imbunatatita, iar butonul de blocare al diferentialului a fost repozitionat pe joystick-ul incarcatorului.
 

Optional, buldoexcavatoarele din seria F2 pot fi echipate cu radiouri cu tehnologie Bluetooth, facilitand astfel comunicarea operatorului cu personalul de la birou sau din alte locatii.
„In 2015, Caterpillar sarbatoreste 30 de ani de la productia primelor buldoexcavatoare Cat, in conditiile in care, in acest moment peste 300.000 de utilaje din gama sunt in activitate pe santierele din intreaga lume. Noua serie F2 este in acord cu standardele UE privind emisiile, imbunatateste productivitatea si reduce semnificativ costurile de operare”, a punctat Liviu Neagu, director general Bergerat Monnoyeur.
Noile modele 428F2, 432F2, 434F2 si 444F2 folosesc motorul Cat C4.4 ACERT™, care dispune de un sistem de reducere catalitica selectiva (SCR) a noxelor. Reducerea consumului de energie se obtine prin alegerea de catre operator a folosirii modului ECO (doar pentru modelele cu transmisie automata), ce regleaza turatia motorului. In functie de modelul ales, utilajul poate fi echipat cu motoare de 70 kW (95 CP), 74,5 kW (101CP), 82 kW (110 CP), sau 55-kW (74,9 CP) – motor Cat C3.4B.

Articole similare

Ad