Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au inceput „Zilele Portilor Deschise“ la Bergerat Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar in Romania, a dat startul astazi, la Mogosoaia, evenimentului „Zilele Portilor Deschise“ – Oameni. Tehnologii. Masini. Un partener, mai multe solutii. Evenimentul se intinde pe durata a doua zile, 28-29 mai 2015.
In cadrul evenimentului a fost lansata in Romania seria de buldoexcavatoare Cat, Seria F2, si au avut loc demonstratii pe utilajele dotate cu sisteme Trimble: incarcator frontal Cat 950K cu sistem de cantarire dinamica Loadrite, autogreder Cat 140 M3 cu sistem GCS 900 3D UTS  si buldozer Cat D6N cu sistem GCS 900 2D.
 

„Cererea pentru cele mai bune echipamente industriale de la Caterpillar este intr-o continua evolutie. Piata a evoluat, iar cererea pentru utilaje fiabile, dotate cu cele mai performante sisteme pentru simplificarea si rafinarea muncii este intr-o continua crestere. Misiunea Bergerat Monnoyeur Romania este de a aduce pe piata locala cele mai noi si mai performante masini, facilitand astfel accesul companiilor la cele mai inovative tehnologii“, a declarat Liviu Neagu, director general Bergerat Monnoyeur.

Articole similare

Ad