Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul german Partslife își extinde strategia de regionalizare în România

Partslife, grupul german de gestionare a deșeurilor, a înființat Partslife Packaging Disposal Service România, cea mai nouă organizație menită să preia responsabilitatea producătorilor și importatorilor (OIREP), care introduc pe piața românească ambalaje și produse ambalate.

Partslife România își propune pentru anul 2023 să gestioneze un volum de peste 50.000 de tone de deșeuri și servicii de regionalizare pentru a veni în sprijinul clienților și partenerilor internaționali în atingerea obiectivelor de colectare și reciclare.

Astfel, Partslife Packaging Disposal Service România devine prima companie OIREP locală cu know-how german, activitatea în România fiind demarată la jumătatea acestui an, în urma licențierii de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Portofoliul de servicii include activitățile specifice OIREP-urilor, precum și consultanță pentru sectorul deșeurilor și legislația din acest domeniu. De asemenea, compania utilizează un sistem integrat transparent, prin care partenerii pot primi cele mai bune soluții pentru activitatea lor și certitudinea îndeplinirii obiectivelor de reciclare și valorificare a deșeurilor de ambalaje.

La nivel european, Partslife este prezentă în Olanda, Danemarca, Austria și Ungaria, unde oferă servicii de consultanță în domeniul mediului și al eficienței energetice. Totodată, pe lângă România, Partslife oferă servicii de preluare a responsabilității producătorilor și importatorilor, precum și consultanță pe aspecte de mediu, și în Germania și Polonia.

„Partslife este primul OIREP din România care oferă servicii de preluare a responsabilității în regiune și punem la dispoziția clienților locali întregul nostru know-how la nivel european pentru a crea sinergii și pentru a îndeplini angajamentele de mediu. Strategia de regionalizare a fost demarată în acest an prin lansarea activităților în România și Polonia, cu scopul de a ne extinde treptat acoperirea și în alte țări”,

a declarat Daniel Grub, CEO Partslife GmbH.

Articole similare

Ad