Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Irizar e-mobility va electrifica prima rută din Londra cu autobuze având încărcare de oportunitate ultra-rapidă

Go Ahead, cel mai mare operator de autobuze din Londra, a semnat un contract cu Irizar pentru achiziționarea a 20 de autobuze electrice Irizar ie plus infrastructura necesară de încărcare. Este vorba despre două încărcătoare ultra-rapide de 450 kW pentru terminalele aflate pe traseu, care permit încărcarea în mai puţin de 5 minute, și încărcătoare pentru garaj, de 100 kW, capabile să încarce simultan câte două vehicule fiecare, la 50 kW. Acestea vor fi furnizate de Jema Energy, o companie subsidiară a Grupului Irizar.

Autobuzul ie, cu designul său elegant, asemănător unui tramvai, se remarcă prin combinarea capacității mari de transport, accesului ușor și spațiului suficient la interior cu versatilitatea unui autobuz de oraș. Salonul este luminos şi confortabil, iar caracteristicile sale inovatoare și nivelul de siguranță sunt factorii cheie care l-au determinat pe operator să aleagă acest vehicul.

Foarte important, Irizar ie îndeplinește standardele de siguranță pentru autobuze stabilite prin protocolul „Transport for London 2024” în ceea ce privește protecția frontală pentru pietoni. Cele 20 de Irizar ie sunt primele de acest fel cu volan pe partea dreaptă produse de constructorul basc şi urmează să fie livrate începând de la sfârșitul acestui an.

Articole similare

Ad