Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aproape 700 de participanți își dau întâlnire la Gala Tranzit pe 4 noiembrie la Cluj

Evenimentul dă întâlnire tuturor transportatorilor de marfă care doresc să știe cum se calculează diurna neimpozabilă pentru șoferi, cum trebuie întocmit un contract de muncă pentru a nu risca impozitarea diurnei, cum se aplică detașarea transnațională a șoferilor care fac transport internațional pe diferite piețe europene și cum se desfășoară primele controale (care sunt amenzile).

Discutăm despre situația economică în Europa, evoluția comenzilor în perioada următoare și a tarifelor de transport, precum și despre modul în care firmele de transport pot crea valoare adăugată pentru clienți pe o piață extrem de competitivă.

Un alt subiect de interes sunt modalitățile prin care transportatorii își pot securiza situația economică și evita falimentul: clauza de combustibil, parteneriatul cu mai mulți beneficiari, fondul mutual de asigurări – sunt doar câteva idei ridicate la fileu alături de reprezentanți ai industriei de profil.

Pe timpul zilei, aproape 50 de furnizori de produse și servicii pentru transportatori, dar și clienți importanți din transporturi își așteaptă partenerii pentru a discuta noi parteneriate.

Seara se va încheia cu premierea a top 10 transportatori de marfă analizați în funcție de eficiența operațiunilor de transport și cu un concert Smiley.

Mai multe informatii pe office@traficmedia.ro

Articole similare

Ad