Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker inaugureaza “Terminalul viitorului” in Finlanda

DB Schenker Logistics va inaugura luna aceasta unul din cele mai mari si mai moderne terminale, situat in Finlanda. Noua locatie de langa Helsinki reprezinta una dintre cele mai mari investitii pe care a realizat-o compania in intreaga lume si se ridica la 57 de milioane de euro. „Combinand patru locatii si operatiuni precum transport terestru, maritim si aerian intr-o singura locatie va imbunatati eficienta si productivitatea si va simplifica legaturile dintre modurile diferite de transport”, a explicat Karl-Friedrich Rausch, CEO Schenker AG.
 

Terminalul se intinde pe 51.000 m2 si aici vor lucra 650 de angajati. Depozitul va cuprinde un spatiu de depozitare de 31.940 m2, inclusiv 28.630 m2 de cladiri incalzite si 3.310 m2 neincalzite. Noua locatie se afla langa aeroport, mai aproape de port decat inainte si are o conexiune mai buna la reteaua de drumuri.
Terminalul mai are si unul din cele mai mari spatii de sortare ale companiei ce vor permite procesarea zilnica a 35.000 si 40.000 de livrari. In plus, cladirea este construita pe doua nivele, astfel incat oamenii sa nu se afle in spatiul destinat camioanelor. In plus, utilajele vor fi incarcate cu energie solara.
DB Schenker are mai mult de 95.000 de angajati in circa 140 de tari si genereaza venituri de 19,8 miliarde de euro.

Articole similare

Ad