Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel a lansat sasiul de containere Port 40 Light

Acesta poate transporta doua containere de 20' sau unul de 40' HighCube si a fost complet modificat si optimizat din punct de vedere al greutatii proprii (mai putin de 4 t in echiparea standard), deci si al sarcinii utile (peste 37 t), avand o structura foarte usoara, cu un nou concept de traverse si o constructie sudata foarte elaborata. Iar greutatea proprie poate fi redusa si mai mult prin folosirea de jante si rezervoare de aer din aluminiu pentru sistemul de franare, de exemplu. Greutatea totala este de 41 t, iar greutatea verticala pe camion, de 14 t. In plus, ca orice alt model din gama Port de la Kögel, si acesta este foarte usor de manevrat si de intretinut.
 

Pentru a facilita incarcarea si descarcarea containerelor, Port 40 Light este dotat cu o parte spate deplasata cu 70 cm spre interior, constituind astfel un dispozitiv antiincastrare integrat. Astfel, containerul se afla mai aproape de cheiul la care se face descarcarea. Iar in lunile urmatoare aceasta optimizare a partii spate a sasiului se va aplica la toate modelele din gama Port.
Si noul model este protejat impotriva coroziunii prin cataforeza sj aplicarea unei vopsele anti-UV, ca si celelalte vehicule din oferta Kögel.
In functie de cerere, se pot comanda separat pachetele BasicService si ProService, pentru a beneficia de intretinere periodica incluzand inlocuirea pieselor uzate si controlul tehnic si verificarile cerute de lege.

Articole similare

Ad