Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker Logistics dezvolta un nou terminal cross-dock

DB Schenker Logistics extinde si dezvolta o noua platforma cross-dock in zona Bucuresti, cu scopul de a furniza servicii competitive partenerilor existenti, precum si de a consolida altele noi. Unitatea este localizata in Phoenix Logistic Center, unde compania isi desfasoara operatiunile de depozitare si servicii logistice inca din 2011.
Compania opereaza in Bucuresti peste 24.000 m2, dintre care 20.000 m2 sunt dedicati depozitarii si serviciilor logistice, restul reprezentand spatii moderne de birouri si operatiuni de cross-docking. Noul terminal este echipat cu 10 rampe hidraulice si doua porti de acces pentru vehicule utilitare, datorita carora manevrarea incarcaturilor se realizeaza mai eficient.
 

Noua strategie asigura o flexibilitate operationala si comerciala, cu timpi de tranzit redusi si control mai mare asupra programului de plecari al navetelor. Imbunatatirea procesului se datoreaza cresterii eficientei, precum si scaderii timpului de incarcare si descarcare.
In acelasi terminal, DB Schenker Logistics ofera solutii de transport si depozitare cu temperatura controlata. Serviciile complexe cu controlul temperaturii, pe care compania le include in portofoliul sau, asigura o temperatura ambientala intre 15 si 25 de grade Celsius, si un nivel constant de umiditate, pe intreg parcursul lantului de aprovizionare. Transporturile se realizeaza cu camioane de 3,5 tone pana la 20 tone.

Articole similare

Ad