Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IWASH – PARTENERUL TRANSPORTATORILOR PENTRU SPĂLAREA PROFESIONALĂ A FLOTELOR AUTO

Echipamentele pentru spălătorie auto, cu întreaga gamă de servicii complementare, sunt prezentate la Gala Tranzit 2022 prin IWASH, o marcă a Eurocleaner Service & Engineering .

În condițiile unei piețe în continuă schimbare pentru transportatori, cu provocări în ce privește eficientizarea tuturor resurselor (de timp, financiare, forță de muncă, costuri cu energia) și în domeniul curățării și îngrijirii flotelor auto, IWASH propune soluții integrate cu tehnologie de ultimă oră, care răspund acestor cerințe fundamentale.

IWASH este marca sub care compania Eurocleaner Service & Engineering își desfășoară activitatea de reprezentare, vânzare și distribuție în România a echipamentelor de spălătorie auto din portofoliul producătorului spaniol ISTOBAL. Fondat in anul 1950, ISTOBAL este un lider mondial în proiectarea, construcția și comercializarea soluțiilor pentru spălarea și îngrijirea autovehiculelor. Cu peste 900 de angajați în 4 fabrici, o structură de 10 filiale comerciale și o rețea de distribuție în peste 75 de țări la nivel mondial, ISTOBAL are instalate peste 30.000 de echipamente de spălare auto în întreaga lume, în 60 de modele de configurații, pentru care asigură 75 de produse chimice biodegradabile, pentru spălarea exterioară și interioară a tuturor tipurilor de autovehicule, de toate dimensiunile și formele.

ISTOBAL HW’PROGRESS este echipamentul cu cea mai flexibilă configurație, adaptat cerințelor specifice oricărei flote auto, de la camioane, autocare, până la vehicule pentru industria construcțiilor și vehicule speciale. Complet automatizat, modelul asigură o spălare exterioară de înaltă calitate în doar 12 minute, permițând totodată controlul integral al costurilor de spălare.

Echipament unic in lume, cu patent internațional, ISTOBAL HW’INTRAWASH este soluția profesională pentru curățarea și dezinfectarea interiorului remorcilor și containerelor frigorifice. Echipamentul automatizat asigură aplicarea controlată a dezinfectantului în ce privește cantitatea, concentrația și timpul de reacție care, combinată cu efectul sistemului de înaltă presiune, conduce la curățarea riguroasă a interiorului unui vehicul de 16 m lungime în doar 6 minute, optimizând timpul de spălare cu 60% față de spălarea manuală.

Echipa Eurocleaner Service & Engineering este formată din 30 de tehnicieni experimentați, activi incă din 1998 în domeniul spălătoriilor auto. Compania oferă clienților săi – companii petroliere, dealeri auto, firme de transport marfă și persoane, companii private, instituții de stat – soluții profesionale complete, integrate, pentru spălătoriile auto: de la furnizarea de echipamente cu configurație adaptată cerințelor clientului, consultanță pentru proiectare, obținere autorizații si finanțare, până la distribuția de produse chimice, întreținerea echipamentelor la nivel național si instruire personal.

IWASH este prezent la Gala Tranzit 2022, 4 noiembrie, Grand Hotel Italia, Cluj.

Articole similare

Ad