Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Unimasters Logistics, una dintre companiile de top din Bulgaria, isi extinde portofoliul, in Romania

read here the english version of the current article


Unimasters Logistics PLC este o companie cu o dezvoltare rapida, un sistem de management avansat al lantului de logistica, cu sediul central in Bulgaria si filiale detinute integral in Romania si Ungaria. Structura corporativa a companiei include acum sapte filiale detinute integral si specializate in logistica portuara si navala; reprezentanta a liniilor maritime, transport maritim, aerian si rutier; contracte de logistica; brokeri de asigurari. Compania, care a aniversat 25 de ani, in luna Mai, are birouri in toate porturile si aeroporturile principale din Bulgaria, Romania si Ungaria si are parteneri in intreaga lume.
 

UNIMASTERS LOGISTICS - 25 YEARS

Unimasters este motivata de principii de calitate, siguranta si mediu. Compania a fuzionat recent toate standardele si cadrele aplicate intr-un Sistem Integrat de Management al Riscului si Conformitate, certificat de DNV GL si cuprinde standardele ISO 9001, 14001, 27001, 2800, AEO ( vamale si de securitate ) si HACCP. Acesta a fost, de asemenea, certificat si de DEKRA pentru reducerea emisiilor de CO2 conform standardului DIN EN 16258.

Filiala din Romania, Unimasters Logistics SRL, care este inregistrata in Ilfov si are o sucursala in Constanta, a adoptat integral evolutia digitala a companiei, ca si model de colaborare de afaceri, bazat pe cele mai recente tehnologii de cloud si date mobile.

Activitatea principala a companiei, in afara de transport maritim si aerian este transportul rutier in regim de grupaj de marfa, FTL si LTL din si in Romania catre/din toate destinatiile si origini europene. Facand parte din ONLINE Systemlogistik, care este o asociatie de colaborare gestionata de companii logistice mijlocii, respectiv de 81 de parteneri in Europa, Unimasters apartine uneia dintre cele mai importante aliante de marime mijlocie din sectorul de marfa generala.
ONLINE Systemlogistik este, de asemenea, un membru fondator al retelei de paleti- Allnet, care imbina 17.000 de vehicule si 28.000 de angajati in transportul a 36.000 paleti in fiecare zi si include companiile: Astre Palet System, Franta; One Express, Italia; ONLINE Systemlogistik, Germania si Palletforce, Marea Britanie.
Incepand cu 1 Iulie 2015 Unimasters Logistics SRL va creste frecventa de la 3 la 4 plecari saptamanale cu timpii de tranzit redusi din Romania catre principalele tari UE si vice-versa. Serviciul de grupaj sporit va fi mentinut de camioanele noi DAF XF440, Euro 6, double-decker cu fibra de sticla. De exemplu, timpul de tranzit de la hub-ul din Bucuresti la hub-ul central din Germania Centrala este de 54 de ore, in timp ce de la hub-ul din Arad la hub-ul din Germania Centrala este de numai 30 de ore. Mai multe informatii despre cele mai recente propuneri de grupaj rutier ale companiei Unimasters Logistics SRL pot fi gasite la: http://unimasters.com/25years/?lang=ro

 

 

Articole similare

Ad