Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linia turistica Bucharest City Tour a fost reluata cu succes

Reluata la jumatatea lui mai a.c., linia turistica Bucharest City Tour s-a bucurat de un interes sporit din partea calatorilor, astfel ca numarul acestora a crescut semnificativ fata de anul trecut.
Cele patru autobuze supraetajate circula intre orele 10.00-21.00, pe traseul: Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos. Kiseleff si Piata Presei – traseu ce cuprinde 14 statii si care este parcurs in circa 50 de minute.
 

Obiectivele turistice aflate de-a lungul acestui traseu sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.
Tarifele de transport pentru aceasta linie, stabilite pe categorii de varsta, sunt de 25 lei/card, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, beneficiaza de transport gratuit. Cardul de calatorie se poate procura din autobuzele turistice. Posibilitatea utilizarii cardului pe parcursul intregii zile ofera calatorilor flexibilitate in alegerea programului si a obiectivelor de interes. De asemenea, voucherele pe care RATB le distribuie hotelurilor partenere, pot fi folosite de turistii ce se cazeaza in hotelurile din Capitala, pentru calatoria cu autobuzele double-decker. Voucherele pot fi achitate direct la receptiile hotelurilor partenere, la pachet cu tarifele de cazare. In schimbul acestora, turistii primesc de la personalul RATB aflat in autobuzele Bucharest City Tour, cardurile de calatorie valabile pentru traseul liniei.
Turistii au la dispozitie ghiduri audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, harti si pliante, cu informatii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum si sistem internet wireless gratuit.

Articole similare

Ad