Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vânzări record, mai mult de 600 de vehicule Dacia vândute prin platforma de e-commerce în luna octombrie

Dacia a înregistrat un record în luna octombrie al acestui an, ca urmare a celor peste 600 de mașini vândute prin intermediul platformei de e-commerce.

Numărul clienților care au cumpărat online un vehicul Dacia, încă de la începutul anului, a ajuns la 4.000, aproape dublu față de perioada similară a anului trecut, când numărul de achiziție a fost de 2.477. Astfel, rezultatul în primele 10 luni ale anului curent a rezultat superior cu 65%.

Printre județele în care s-au înregistrat cele mai mari vânzări online au fost București/Ilfov, Cluj și Prahova.

Platforma de vânzări online Dacia, lansată în luna august 2018, este disponibilă la adresa https://vanzari.dacia.ro și include prețuri promoționale pentru modelele gamei aflate în stoc.

De asemenea, clienții își pot alege modelul preferat prin folosirea mai multor filtre de selecție, precum model, preț, culoare, tip de combustibil.

Autoturismul disponibil în platformă se poate și rezerva la o taxă de 500 de Euro (TVA inclus). Plățile sunt efectuate cu card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. În plus, taxa de rezervare se transformă în avans, dacă se confirmă comanda pentru cumpărarea unui vehicul. Livrarea vehiculului se face atât la showroom, cât și la adresa de domiciliu, în funcție de disponibilitatea serviciului.

Articole similare

Ad