Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DSV Romania a obtinut certificarea TAPA FSR

DSV, furnizor global de servicii de transport si logistica, a obtinut certificarea TAPA FSR ce vizeaza securitatea si protectia marfurilor depozitate si transportate. Cu o istorie de 21 de ani pe piata din Romania, DSV isi consolideaza astfel pozitia de top printre principalii furnizorii de servicii de transport si logistica.
Certificatul TAPA este oferit de Transported Asset Protection Association si dovedeste interesul DSV Romania pentru siguranta marfurilor depozitate si transportate, dar si angajamentul luat pentru asigurarea tuturor masurilor de preventie necesare impotriva furturilor.
 

Certificatul a fost obtinut in urma unui proces complex de audit realizat de TUV Rheinland of North America, firma specializata in evaluarea companiilor la nivel global. In cadrul auditului au fost acoperite toate aspectele organizatiei ce vizeaza siguranta marfurilor, inclusiv spatiile, procedurile de lucru si resursa umana a DSV. Astfel au fost verificate accesul in site, accesul la birouri si in depozite, accesul la rampele de incarcare/ descarcare, sistemul de camere CCTV, zonele de depozitare, personalul care lucreaza in site si cei care asigura paza, sistemul de iluminare, indeplinirea conditiilor de depozitare speciale impuse de anumiti clienti, sistemele de alarma, ferestrele, procedura de primire a vizitatorilor, modul in care se stabilesc subcontractorii. .
„Certificarea TAPA FSR se adauga la portofoliul DSV ca dovada a eforturilor noastre pentru performanta. Urmarim constant tendintele pietei si suntem intr-o continua evolutie pentru ca prioritatea este sa oferim servicii moderne, care sa satisfaca nevoile clientilor. Lucram cu unele dintre cele mai puternice companii la nivel global, care ne lasa in grija marfuri valoroase, iar aceasta certificare este o noua garantie pentru calitate. Pretuim feedback-ul primit din partea lor si suntem mereu deschisi catre sugestiile pentru imbunatatire” a declarat Sergiu Iordache, Managing Director DSV Romania.
DSV este furnizor global de servicii de transport si logistica, avand sucursale in peste 70 de tari din lume. In 2014 Grupul DSV a inregistrat o cifra de afaceri de 6,5 miliarde Euro si 23.000 de angajaticlasandu-se pe locul 5 mondial in topul companiilor de logistica.
In Romania, DSV isi desfasoara activitatea in 6 sucursale si administreaza 56.000 m2 spatiu depozitare Clasa A. Ofera servicii de: logistica – depozitare, distributie, servicii cu valoare adaugata; transport international de marfa rutier, maritim si aerian; transport intern; proiecte, transporturi agabaritice; asigurare cargo si formalitati vamale. In 2014, DSV Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro si 315 angajati.

Articole similare

Ad