Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA Edenred extinde soluția pentru decontarea taxelor de drum și în Bulgaria

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, membră a grupului Edenred, a anunțat că vor extinde soluția pan-europeană de decontare a taxelor de drum UTA One® și în Bulgaria.

Astfel, utilizatorii UTA One vor putea deconta călătoriile incluse în rețeaua de 6.060 kilometri de drumuri cu taxă din Bulgaria, precum autostrăzi și drumuri de categoria întâi și a doua.

Noul context de taxare ușurează procesarea și administrarea călătoriilor pentru companiile de transport prin această importantă țară de tranzit. De asemenea, taxele de drum în contextul bulgar poate fi activat prin actualizare „over-the-air” pe unitățile de bord (OBU) UTA One, iar clienții UTA pot activa deja serviciul în Centrul de Servicii UTA.

În plus, UTA One vine echipat cu serviciul telematic UTA SmartConnect®, menit să ajute în timp real la creșterea transparenței și eficienței managementului flotelor cu informații detaliate despre vehiculele aflate în curse, în Europa. Totodată, UTA SmartConnect se poate activa în Centrul de Servicii UTA.

O singură unitate de bord (OBU) UTA One este acum compatibilă cu 17 contexte de taxare în 15 țări europene, în acest mod fiind cea mai completă soluție EETS de pe piață.

UTA One este prezentă în sistemele de taxe de drum din Belgia (inclusiv tunelul Liefkenshoek), Germania, Franța, Italia (inclusiv feribotul Caronte), Austria, Polonia (A4 și rețeaua e-TOLL), Ungaria, Bulgaria, Portugalia, Spania, Norvegia (inclusiv feriboturi, poduri, tuneluri și autostrăzi), Suedia (poduri și feriboturi), Danemarca (poduri și feriboturi) și Elveția (inclusiv Liechtenstein).

„UTA One este o soluție care și-a demonstrat eficiența pentru transport simplificat, la nivel pan-european. Cu fiecare nou context de taxare pe care îl adăugăm, facem viața clienților mai ușoară. O dată cu încorporarea UTA SmartConnect, UTA One a devenit un instrument și mai important pentru managementul eficient al flotelor.”,

a declarat Iulian Alexe, Country Manager UTA Edenred România și Bulgaria.

Articole similare

Ad