Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Angajatii din Pitesti, calificati de Smart Projects si SC Ascendo

Angajatii din Pitesti, care lucreaza in fosta zona industrializata au nevoie de formare profesionala continua (FPC) pentru a fi pregatiti de provocarile unei pieti a muncii extrem de dinamica. Asociatia Smart Projects, prin proiectul “FPC: Format, Promovat, Calificat!”, vine in intampinarea acestor nevoi si, incepand cu 15 iunie 2015, angajatii hipermarketului Auchan (Gavana) vor urma gratuit cursurile de calificare Lucrator in Comert.
Proiectul «FPC – Format, Promovat, Calificat!», POSDRU/182/2.3/S/151319, va oferi gratuit sansa unei noi calificari pentru angajatii hipermarketului Auchan – Gavana din Pitesti (Curs Lucrator in comert – 1 grupa – 14 de persoane).
 

Hotararea de a beneficia de oportunitatile de formare si calificare oferite gratuit de Asociatia Smart Projects, in parteneriat cu furnizorul de formare profesionala, S.C. Ascendo S.R.L, a fost fundamentata de o serie de intalniri dintre reprezentantii Asociatiei Smart Projects si cei ai Auchan, axate pe importanta formarii profesionale continue atat pentru angajati cat si pentru angajatorii.
Obiectivul general al proiectului „FPC – Format, Promovat, Calificat!” este imbunatatirea accesului angajatilor din fostele zone industrializate din regiunile Sud Muntenia si Sud-Vest Oltenia in vederea dobandirii de noi competente sau dezvoltarea competentelor profesionale deja dobandite, in vederea obtinerii de catre acestia, a unei calificari/recalificari, prin participare la programe de formare profesionala continua.
In cadrul proiectului pot participa 420 de angajati, din cadrul unor firme care isi desfasoara activitatea in unul dintre cele 10 domenii de activitate identificate ca fiind prioritare prin intermediul Strategiei Nationale Pentru Competitivitate, si care au domiciliul sau resedinta in judele din cele 2 regiuni de dezvoltare, Sud Muntenia si Sud Vest Oltenia. Locurile sunt limitate, iar inscrierea se face pe baza principiului primului venit, primului servit, in functie de respectarea conditiilor de eligibilitate.

Articole similare

Ad