Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

4.500 de profesionisti din domeniul automotive participa la editia a 5-a Expo Inter Cars de la Brasov

Profesionistii din domeniul automotive se intalnesc in perioada 20-21 Iunie, la Brasov Business Park, in cadrul Expo Inter Cars 2015. Anul acesta, Expo Inter Cars aniverseaza 5 ani de cand aduce impreuna profesionistii si pasionatii din domeniul automotive, reunind nu mai putin de 4.500 de specialisti din domeniu. Vor fi prezenti ca expozanti cei mai mari producatori de piese, echipamente si accesorii auto din lume, precum Bosch, Valeo, Osram, Castrol, TRW, Contitech si multi altii.
 

In timpul expozitiei, invitatii vor putea vizita standurile producatorilor romani si internationali. In plus, organizatorii vor provoca participantii la cele mai interesante concursuri de aptitudini si cunostinte din domeniul automotive, iar cei mai pregatiti vor castiga premii surpriza.
Distractia va fi dusa la un alt nivel alaturi de cei de la Deep Central, D2 Band si Nightlosers. Cascadorii pe motociclete vor lasa invitatii fara respiratie cu acrobatiile lor, iar cei de la Pasarea Rock le vor readuce aminte de melodiile demult cunoscute. Toate aceste momente vor avea loc in seara de sambata 20.06.2015, la Paradisul Acvatic. Evenimentul va culmina cu premierea castigatorilor, dar si cu o mega-surpriza ce va face din aceasta editie de Expo Inter Cars una cu adevarat aniversara. “Ne dezvoltam, crestem si incet-incet am ajuns sa aniversam cel de-al 25-lea an de Inter Cars Grup si 5 ani de la prima editie Expo Inter Cars. Suntem mandri ca reusim in fiecare an sa venim cu ceva nou si sa aducem din ce in ce mai multi invitati. Anul acesta asteptam un numar de peste 4.500 si vom gazdui nu mai putin de 47 de furnizori de piese auto in cadrul expozitiei, care se va derula, ca si in anii precedenti pe parcursul a doua zile. Speram sa ajungem impreuna si la a 25–a  editie a Expo Inter Cars Romania!” Diana Iliescu, Marketing Manager, Inter Cars Romania.

Articole similare

Ad